
دبیر ائتلاف بزرگ یاوران امین:
اهل سکوت نیستم . این 6 سال شورای شهر نداشتیم !
دبیر ائتلاف بزرگ یاوران امین در انتقاد ازعملكرد شورای شهر فعلی اذعان کرد: در مشهد چیزی به عنوان شورای شهر نداشتیم؛ بلکه شورای شهرداری مشهد داشتیم، به این معنا که باند ثروت و قدرت اگر مخالف مسالهای بودند هرگز در شورای شهر مجال طرح و تصویب پیدا نمی کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، سردار محمد غفاری با بیان این كه از هرگونه مقامی در استانداری استعفا دادهام گفت: بعد از استقرار و خیمه زدن جریان انحرافی در استان امکان ادامه خدمت در هیچ پستی برای من مقدور نبود. لذا از هرگونه پذیرش مسوولیتی در استانداری استعفا داده و بیرون آمدم.
وی در خصوص ائتلاف بزرگ یاوران امین اظهار كرد: برای ایجاد ائتلاف میان جریان اصولگرا و با هماهنگی جبهه متحد اصولگرایان، پیروان خط امام و رهبری و همچنین جبهه پایداری و جریان خدمتگذاران تلاش كردم ائتلافی را به وجود بیاورم و مشتركین بین این جریانها را تحت لیستی به مردم معرفی كنم.
“امین” تخلص شعری مقام معظم رهبری است
معاون سابق سیاسی استاندار خراسان رضوی گفت: با تشكیل چنین ائتلافی كه نام امین در آن تخلص شعری مقام معظم رهبری است، تصمیم گرفتیم كسانی را برای شورای شهر به مردم معرفی كنیم كه امین، صادق، پاکدست، کارآمد، اصولگرا و ولایتی باشند.
غفاری با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد خصوصیات اعضای شورای شهر عنوان کرد: امانت داری، کفایت، کارامدی، دینداری، نجابت و حسن سلوک از ویژگیهای مورد مطلوب مقام معظم رهبری در مورد اعضای شورای شهر است. سعی میکنیم شورایی را معرفی کنیم که این ویژگیها را دارا باشند.
دبیر ائتلاف بزرگ یاوران امین خراسان رضوی با اشاره به این كه من خودم مایل نبودم تا در انتخابات شوای شهر نامزد شوم، اظهار كرد: شورای راهبردی ائتلاف با توجه به وضعیت موجود، نظرشان این بود كه من به عنوان یكی از نامزدها معرفی شوم، من هم تبعیت کردم.
انحراف، فتنه و رانتخواری 3خط قرمز ائتلاف یاوران امین
وی ادامه داد: این ائتلاف دارای سه خط قرمز جدی با جریان انحرافی و فتنه از سویی و باند ثروت و قدرت یعنی كسانی كه با رانتخواری دستی در فعالیت اقتصادی دارند، بعنوان خط قرمز دیگر مقابله خواهد كرد.
غفاری خاطرنشان کرد: بخشی از اختلاس مالی که در برخی پروژهها رخداد ناشی از عدم نظارت مسوولان مربوطه و دستگاه قضایی بود تا جایی که گاهی احساس میکنیم که اصلا نظارتی صورت نمیگیرد.
معاون سیاسی سابق استاندار خراسان رضوی افزود: با توجه به این كه جریانهای اصولگرا لیست نهایی خود را اعلام می کنند با مذاكراتی كه با آنها داشتم لیست نهایی ائتلاف بزرگ را اعلام خواهیم كرد.
مدیریت شهری در ضعیفترین دوران به سر میبرد
غفاری با بیان این كه شورای شهر سوم با سه چالش جدی مواجه بود، گفت: مدیریت شهری در این دوره در ضعیفترین دوران خودش به سر میبرد؛ به لحاظ معماری و شهرسازی رفاه و خدماترسانی و همچنین مشكل پاركینگ؛ بدترین نوع معماری آن هم از نوع غربی در مشهد اجرا میشود ولی میبینیم كه از فرهنگ اسلامی و نبوی در نوع معماریها خبری نیست.
معاون سابق سیاسی استاندار خراسان رضوی چالش دوم شورای شهر را چالشی فرهنگی دانست و افزود: سالانه میلیاردها ریال هزینههای فرهنگی شهرصرف طرحهای سکولاریستی، غیر دینی و مقایر با فرهنگ رضوی و انقلابی و دفاع مقدس میشود.
وی با اشاره به حضور برخی از اعضای باند ثروت و قدرت در شهرداری و شورای شهر سوم اظهار كرد: كسانی كه از یک سو تکیه بر مناصب دولتی و عمومی زده و از سوی دیگر دستی در پروژههای میلیاردی داشته و دارند از مهمترین چالشهای حوزه شهری اعم از شهرداری و شورای شهر است.
كسانی كه مسوولیت دولتی دارند، حق ندارند كار اقتصادی انجام دهند
وی همچنین افزود: كسانی كه در نظام مسوولیت دولتی و عمومی دارند، حق ندارند كار اقتصادی انجام دهند.
وی ضمن گلایه از دستگاههای نظارتی، امنیتی و قضایی استان خراسان رضوی گفت: این دستگاهها باید نسبت به تخصیص پروژههایی كه افراد باند ثروت و قدرت در آن دست داشتند بیشتر حساسیت نشان میدادند.
غفاری افزود: آنچه كه مرا در سه سال گذشته رنج داد وجود چالشهای سه گانه بالا و بی توجهی مسئولان عالی استان به این چالشها بود.
وی با بیان این كه مشهد مقدس شهر زیارتی است و پایگاه معنوی نظام جمهوری اسلامی است خاطرنشان كرد: در حوزه زیارت چالشهایی داشتیم که شهرداری و شورای اسلامی سوم شهر مشهد مقدس نسبت به حل آنها گام اساسی برنداشته اند.
دبیر ائتلاف یاوران امین خراسان رضوی، گسست معنوی را یكی دیگر از چالشهای حوزه زیارت مشهد مقدس دانست و ادامه داد: وقتی زائر وارد حرم مطهر میشود با یك معنویت غیر قابل وصفی مواجه هست اما بعد از این كه از حرم خارج میشود از این معنویت آن به آن فاصله گرفته و دچار گسست معنوی می شود چرا که فضای شهری ما به لحاظ شهرسازی و معماری و فرهنگی طوری شده كه وقتی زائر از حرم بیرون میآید احساس میكند وارد شهری اروپایی شده است.
وی ماندگاری زائر را از دیگر چالشهای حوزه زیارت دانسته و در این خصوص خاطر نشان کرد: مجاوران حضرت علی ابن موسی الرضا (علیه السلام ) باید در کنار مشکلات موجود و پرداخت هزینه های حمل و نقل ، دارو و بهداشت و اسکان و غیره که از سهم آنان به زائرین حضرت ثامن الائمه(علیه السلام ) اختصاص می یابد، بتوانند از حضور میلیونی زاارین منتفع شوند اما عدم ماندگاری زائرین که به علت گرانی اسکان کمتر از سه روز رسیده است، باعث عدم انتفاع مجاورین، خالی ماندن مراکز اقامتی و هتلها و غیره شده است.
وی گفت: ایجاد مراکز اسکان ارزان قیمت از وظایف شهرداری و شورای شهر بوده که نسبت به آن غفلت شده است.
غفاری با طرح این پرسش كه آیا شهرداری بر تذكرهای مقام معظم رهبری مبنی بر فراهم كردن شهری شایسته پایتخت معنوی ایران توجه داشته است یا خیر از عملكرد شورای شهر و شهرداری انتقاد كرد.
شورای شهر جای تسویه حسابهای سیاسی نیست
وی در واكنش به این موضوع كه برخی معتقدند نباید افراد سیاسی وارد شورای شهر شوند، ادامه داد: به نظر من سیاسی بودن به دو معناست؛ اگر قرار باشد افراد پس از ورود به شورای شهر شروع به تسویه حسابهای جناحی و سیاسی كنند. من هم به شدت با این موضوع مخالفم اما اگر هم معنای سیاسی بودن، دفاع از نظام، انقلاب اسلامی و ولایت مطلقه فقیه و موضع گیری در مقابل فتنه گران و براندازان است؛ مطمئن باشید كه من اهل سكوت نیستم و جان خودم و خانوادهام را در راه این نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی فدا خواهم كرد.
http://khorasan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=45617
نظرات