
قسمتی مهم از سخنرانی و تحلیل سردار دکتر محمد غفاری در جمع مردم انقلابی بوئین زهرا ، استان قزوین
(نهم دی ماه ۹۸)
به نظر من دولت و اصلاح طلبان دو اقدام برای به حاشیه بردن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در دوم اسفند امسال برگزار خواهد شد را در دستور کار دارند.
اولین اقدام؛ پروژه استعفا بازی: از قرار اطلاعاتی که در دست داریم دولت و اصلاح طلبان برای استعفای شخص رئیس دولت و یا معاون اول او آقای جهانگیری و برخی از اعضای تاثیرگذار دیگر پروژه های تدوین شده ای را در دستور دارند که یکی از آنها استعفای آقای روحانی بعد از مشخص شدن نقش اول دولت در سقوط هواپیمایی اوکراینی بود که در ۱۸ دی ماه ۱۳۹۸ در تهران سقوط کرد و با اعلام زود هنگام سردار حاجی زاده درپذیرش مسئولیت ساقط شدن هواپیمای مذکور طرح دولت و شخص رئیس جمهور و اصلاح طلبان را ناکام گذاشت. این پروژه همچنان در دستور کار اصلاح طلبان و دولت مداران اشرافی و غربگرای مورد حمایت آن قرار دارد. آنان در پی این هستند که با کوچکترین بهانه ای دست به استعفای انفرادی و یا جمعی بزنند و از این طریق انتخابات را به حاشیه برده و حتی اگر بتوانند به تاخیر اندازند.
دومین اقدام؛ تخریب روند انتخابات: اقدام دیگر دولت و حامیان اصلاح طلب آن برای به حاشیه بردن انتخابات پیش رو همانا تخریب روند انتخابات است. آنان با اتهاماتی همچون «عدم مشارکتی»، بودن «عدم رقابتی» بودن «ناسالم بودن» و احتمال «تقلب» در فرایند شمارش آرا تلاش می کنند مردم را از حضور در پای صندوق های رای مایوس و نا امید کنند.
روحانی رئیس جمهور کشور که خود مجری انتخابات است و از همین طریق پنج دوره در مجلس شورای اسلامی حضور داشته و دو دوره نیز از صندوق رای همین انتخابات برای ریاست جمهوری بیرون آمده است، در جایگاه اپوزیسون نظام قرار گرفته و در جلسه استانداران و فرمانداران سراسر کشور تهاجم بر علیه فرایند قانونی انتخابات را کلید زد تا کاری را که اطلاحطلبان و ضد انقلابیون با «تحریم انتخابات» نتوانسته بودند انجام دهند اکنون با تخریب روند انتخابات به سرانجام برساند.
دولت و حامیان کم خرد او تلاش می کنند که انتخاباتی کم سو، بی اثر و کم تعداد را در کشور رقم بزنند تا به اهداف خود برسند.
اما درباره این که چرا اصلاحطلبان و دولتمردان مورد حمایت آنان تلاش می کنند انتخابات پیش رو را به حاشیه ببرند و از حیّز انتفاع خارج سازند، دو علت می تواند وجود داشته باشد؛
یکی؛ کارنامه سیاه دولت یازدهم و دوازدهم ؛ از آنجا که دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه های اقتصادی، فرهنگی اجتماعی، به ویژه سیاست خارجی هیچگونه پرونده قابل قبولی برای ارائه به ملت نداشته و ندارد و در طول شش سال گذشته به ویژه در پارامترهای اقتصادی با شکست خفت بار مواجه شده و بجز تعطیل کردن کارگاه های تولیدی و کارخانجات بزرگ، تورم افسار گسیخته و رکود اقتصادی از یک سو و نقدینگی وحشتناک ۱۸ تریلیون تومانی و فساد سازمان یافته دولتی، قاچاق کالا و ارز و طلا چیزی در کارنامه خود به جای نگذاشته است چاره را در آن می بیند که از برپایی انتخاباتی پرشور و حماسی جلوگیری نموده تا از یک طرف پروژه شکاف بین ملت و دولت را که در فتنه اجتماعی آبان ماه گذشته دنبال میکرد را به اثبات برساند و از طرف دیگر از تشکیل مجلسی انقلابی، مطالبه گر با پشتوانه مردمی قوی جلو گیری نماید.
انگیزه دوم دولت و اصلاح طلبان از به حاشیه بردن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ترس و نگرانی آنها از تاثیر گذاری فضای شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تشییع میلیونی آن در کشور و تاثیر آن بر روحیه مردم انقلابی (همان چیزی که به انقلاب سوم تعبیر شده) است که می تواند انتخاباتی متفاوت را رقم بزند.
اری درست است، دولت و اصلاح طلبان آلوده و دست خالی از شش سال حاکمیت بر اریکه قدرت اجرایی کشور از این شور حماسی و انقلابی به وجود آمده از فضای شهادت شهیدان بین المللی مقاومت و همچنین پاسخ قاطع و تمام کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه عین الاسد ارتش متجاوز و تروریست امریکایی که از سوی مقام معظم رهبری به «ایام الله» تعبیر شد، وحشت دارد. دیدید که با سوء استفاده از حادثه سقوط هواپیمای اکراینی که خود آنان در بوجود آمدن آن مقصر اصلی بودند، چه تلاشی برای به حاشیه بردن ایام الله «انقلاب سوم» بکار بردند؟!
اکنون آنان نگرانند که این فضای الهی و نورانی و حماسی به وجود آمده منجر به انتخاب چهره هایی انقلابی، شجاع، کارآمد و جهادی برای مجلس یازدهم شود. وکیل الدوله های سست عنصر، ترسو و سازش کار به کناری پرتاب شوند و آنگاه در هنگام رای اعتماد به دولت، استیضاح و یقه گیری و مطالبه گری از این مجموعه پیر و خسته، ناکارآمد، اشرافی، غرب گرا و سازشکار به جرم شش سال تباهی،
ناکارآمدی و خیانت، انتقامی بگیرند که موجب عبرت دیگران شود.
همانطور که در انتقام از ارتش متجاوز و تروریسم امریکایی در منطقه کوتاهی نکرده و کاری کردند که تا ابد جرات ماندن در غرب آسیا و زور گیری از مسلمانان را نداشته و حتی در مخیله خود هم نیاورند.
نظرات